IHOA HOITAVAA VÄRIKOSMETIIKKAA

IHOA HOITAVAA VÄRIKOSMETIIKKAA

 

 

Sain ilokseni ottaa osaa Dr. Hauschkan uutuus meikkituotteiden lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuudessa taiteiltiin kahden meikkitaiteilijan toimesta ilta- ja päivämeikki Dr. Hauschkan tuotteilla. Toinen näyttelijä Minttu Mustakalliolle ja toinen Mona´s daily stylen Mona Visurille.

 

Nähdessäni lilahtavat meikkipaletit, myönnän olleeni hivenen skeptinen. En ole mikään kummoinen meikkaaja ja pidän (itselläni) hyvin neutraalista meikistä, mutta kun meikkisiveltimet rupesivat viuhtumaan, ei se lila nyt niin hullulta näyttänytkään. Opin että lila sopisi aikalailla kaikille silmänväreille, vaikka onkin vihreätä vasten ihanteellisin, ja mikäli meikistä tulisi ”punainensilmä”-efekti, se korjaantuisi sekoittamalla sävyihin harmaata. Ja tietysti sen, että lila on tulevan vuoden trendiväri.

 

Sain kotiini kannettavaksi: Purple light limited edition (tulee myyntiin helmikuussa!): eyeshadow palette / teint powder / liguid lip color 02 / eye definer 07 + Ecotoolsin siveltimiä, joita olen käyttänyt jo vuosia enkä edelleenkään voi muuta kuin suositella.

 

En ole aiemmin uskaltanut ostaa useampaa väriä sisältäviä puutereita, mutta tästä lilahtavasta puuteripaletista tuli ehdottomasti yksi lempituotteeni. Monikäyttöisenä sitä käyttää aurinkopuuterina, luomivärinä tai korostustuotteena. Se luo iholle ihanan raikkaan hehkun. Silmäkynällä tekee rajaukset tai jopa pohjustaa silmämeikin. Toinen maskeerajista töpötti luomiväriä rajauksen päälle ja niin tein minäkin (kynän sävy on hyvin tumma lila, miltein musta.) Nudehuulien ystävänä totesin punaisen kiillon olleen lilan kanssa liikaa omilla kasvoillani, mutta neutraalimman silmämeikin kanssa ihana tuote sekin.

 

Pigmentti tuotteissa oli maskeeraajienkin mielestä kilpailukykyistä. Samaa mieltä olen itsekin. Ja se mistä erityisesti itse pidän Dr. Hauschkantuotteissa, on se että myös meikkituotteet ovat ihoa hoitavia tuotteita. Ylläolevissa kuvissa näiden edellä mainittujen purple light limited edition-tuotteiden lisäksi olen käytetty Lumenen cc-voidetta, Anastasia dipbrow pomadea, Burt’s bees huulikiiltoa sekä Lancomen (kuivahtanutta) ripsiväriä. Olen kuitenkin päättänyt että, kun cc-purkin sisältö tyhjenee, on aika käydä ostamassa Dr. Hauschkan meikkivoide testiin.

 

 

 8 thoughts on “IHOA HOITAVAA VÄRIKOSMETIIKKAA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *