DR. HAUSCHKAN TUOTEPAKETTI

DR. HAUSCHKAN TUOTEPAKETTI

Arpaonni suosi ja voitin FB-arvonnassa Dr. Hauschkan tuotepaketin! Ensikosketukseni Hauschan tuotteisiin tein joskus teini-ikäisenä ostaessani matkapakkauksen testiin, mutten kuitenkaan vakuuttunut tehosta. Olinhan tottunut synteettisten tuotteiden vaahtoavuuteen sekä tietynlaiseen ”vaikuttavuuden” tunteeseen. Lisäksi käytin tuotteita väärin. Nyt valistuneempana käyttäjänä olen aivan myyty! Oma ongelmaihoni on alkanut rauhoittumaan heti tuotteet aloitettuani.

Puhdistusemulsio

Meikinpoistoon. Oman kokemukseni mukaan poistaa kevyen meikin. Mineraalimeikin, luonnonkosmetiikka-tuotteet ja hyvin ohuen Lancomen meikkivoiteen. Paksumpaa synteettistä meikkipohjaa en ole tuotteen kanssa kokeillut. 

Puhdistusvoide

Käytän meikittöminä päivinä pelkiltään ja meikillisinä poistamisen jälkeen. Aamuin illoin painellaan iholle ja huuhdellaan pois.

Kasvovesi

Ehdoton lempparini! Tätä on kyllä vaikea päihittää. Jättää iholle ihanan raikkaan ja tasapainoisen olon. Tasoittaa myös hivenen kirjavuutta. Dr. Hauschkan tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ilman yövoidetta, jo näiden tuotteiden jälkeen iho tuntuu kosteutetulta!

Yöseerumi

Levitetään nimensä mukaisesti yöksi ihoa vahvistamaan. Tämä on uusi tuote sarjassa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *