KAUNEUTTA LUOMUPELLOLTA – FRANTSILAA TESTISSÄ

KAUNEUTTA LUOMUPELLOLTA – FRANTSILAA TESTISSÄ

Kaupallisessa yhteistyössä: Sugar /  Frantsila

Kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii lepoa, ravinnerikasta ravintoa, liikuntaa sekä henkistä tasapainoa. Mikäli joku osa kokonaisuudesta puuttuu, on vaikeaa voida hyvin. Yksi suuri henkistä tasapainoa horjuttava tekijä on ulkonäköpaineista johtuvat itsetunto-ongelmat. Liian harvalla naisella on hyvä itseluottamus.

Lähtökohtaisesti suosittelen ehdottomasti rakentamaan niin minäkuvaa kuin myös rakkautta itseään kohtaan sisältä päin. Ulkoisten puitteiden varaan oman itsensä hyväksyntää en suosittele perustamaan. Mutta uskallan kuitenkin väittää, että kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii useita meistä huolehtimaan myös ihostaan.

Esimerkiksi oma pintakuiva sekaihoni kuivuisi hoitamattomana pinnaltaan niin, että se tukkiutuisi täysin. Pintakuivuus kun on ikään kuin kalvo, joka estää läpäisyn niin ulos kuin sisään. Se ei näyttäisi, eikä tuntuisi hyvältä.

Tampereen paikkeilla, satoja vuosia vanhalla Frantsilan tilalla on viljelty luomuna raaka-aineita hyvinvointia lisääviin tuotteisiin, jotakuinkin nelisenkymmentä vuotta. Perheyritys ottaa huomioon kestävän kehityksen, eivätkä käytä mineraaliöljyjä, silikaatteja, synteettisiä tuoksu- tai väriaineita, parabeeneja saatika geenimuunneltuja raaka-aineita. Ja vaikka joissakin tuotteissa eläinperäisiä ainesosia käytetäänkin, ne ovat ainesosia, joiden kerääminen ei eläimiä vahingoita. Lisää yrityksestä voit lukea: https://frantsila.com/tarinamme/.

Sain testiin tuotteet:

Anti-Pollution Facial Serum

55.00 / 30ml

Päivittäiseen käyttöön suunniteltu kosteuttava seerumi pitää ihon kirkkaana ja kimmoisana, suojaten sitä ilmansaasteilta ja muilta ympäristön rasitteilta. Frantsila

Tuote on pakattu tummaan lasipulloon, josta sitä annostellaan pipetillä. Plussaa vähämuovisesta pakkauksesta sekä mahdollisuudesta käyttää tuote loppuun saakka. Tuote lupaa kosteutusta ja sitä öljymäinen koostumus tosiaan tarjoaa. Oma ihoni pitää siitä niin, ettei se iltaisin välttämättä erillistä voidetta kaipaisikaan. (Alle taputtelen Whamissan kosteuttavaa kasvovettä.)

Tuotteen ainesosien toiminnallisuuksista voi lukea lisää: https://frantsila.com/tuote/anti-pollution-facial-serum/

Uudistava kuorintavoide

17.75 / 40ml

Ihoa uudistava hellävarainen kuorintavoide kaikille ihotyypeille. -Frantsila

Piilevää, juhannusruusua, erilaisia uutoksia sekä öljyjä sisältävästä kuorinta-aineesta on tullut yksi tuotelempparini. Tuote kuorii mekaanisesti, mutta hellävaraisesti ja mikä parasta, muovittomasti. Ihon kuorintahan on tärkeää, sillä ihon pinnalle kerääntyy kuollutta ihosolukkoa sarveistumis-prosessissa, joka saa ihon näyttämään samealta. Myös pintaverenkierto sekä muiden hoitoaineiden imeytyminen paranee. Iho myös hengittää kuin myös uudistuu säännöllisen kuorinnan avulla paremmin.

https://frantsila.com/tuote/uudistava-kuorintavoide/

Frantsilan kosmetiikasta on myös iloa silmälle. Harva kosmetiikka on mielestäni pakattu kovin kauniisti, tämän brändin visuaalinen ilme miellyttää kuitenkin itseäni kovin.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *