KOHTI UUSIA TUULIA

KOHTI UUSIA TUULIA

Perheessämme eletään muutosten aikaa. Vuoden pari sain vääntää kättä vuokranantajan kanssa. Neljä vuotta sitten luvattu remontti alkoi, mutta remontin nopeahko eteneminen pisti pohdituttamaan. Moni kakkuhan on vain päältä kaunis… Siksi pompimme riemusta saadessamme mahdollisuuden toteuttaa yhden unelmistamme. Ostaa oman kodin.

Kesä kului valehtelematta vauhdikkaasti. Koulussa puursin vielä kesäkuun. Ja sitten alkoikin asuntohommat pyörimään. Aikaa on kulunut remonttointiin, kalusteiden uusimiseen (asunnon poikkeavat mitat) sekä lasten (ja vähän omankin) syksyn järjestämiseen. Näin ollen elämä heitti kuperkeikkaa, ja kaksi nuorinta jäivät kanssani kotosalle vuoden taitteeseen. Eskarilainen sai nelituntisen paikan uusilta kulmilta.

Muuttorumba on tehnyt elämästä varsin kaaoottista. Uusi jääkaappi ei toiminut, toimivaa saadaan odottaa viikon päivät. Valaisimet voi ripustaa, kunhan sähkömies ensin ilmestyisi. Pesukone pyörii jatkojohdon voimin ja niin kuivuri kuin astianpesukonekin odottaa kaupassa noutajaansa. Itselläni on viikon päivät hukassa ja harrastuksiin ollaan matkalla päivää myöhässä. Kuitenkin elämä on hyvää. Myös täysin vierailla kulmilla.

Tytöillä ei ole ollut vaikeuksia saada kavereita. Kuitenkin niitä vanhojakin on välillä ikävä. Heitä odotetaan kylään, kunhan elämä taas asettuu. Saamme olla kaikesta kovin kiitollisia. Olemme saaneet mielettömän avun useilta ihmisiltä ympärillämme.<3Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *