STAILATTAVANA

STAILATTAVANA

Osallistuin suurella mielenkiinnolla stailausyhteistyöhön, siitä huolimatta, että minulla on kyllä tarkka visio siitä kuinka haluan pukeutua. Se toteutus ei vain joka päivä luonnistu, kun treenitrikoot on liian helppo vetää jalkaan.

 

 

Stailaajana toimi Instyleout:in ihana Anni. Todella mukava ja helposti lähestyttävä raikas persoona.  Mutta ei kai stailaajan ammatissa mikään kiukku-Pirjo menestyisikään…

 

Instyleout:in viihtyisät tilat sijaitsevat Lauttasaaressa. Helppojen kulkuyhteyksien päässä. Annilla tuntuu olevan varma ote stailaamiseen sekä ekologista näkökulmaa. Hän pyrkii valikoimaan myytävät vaatteensa siten, ettei niistä tulisi ongelma, vaikka ne päätyisivät Uff:in laatikkoon. Esimerkiksi akryylivaatteita ei hänen valikoimistaan löydy. Anni myy uusia sekä käytettyjä vaatteita, myös ekovaatemallistoa. Stailauksen voi tilata uusilla, käytetyillä tai sekä että vaatteilla. Itse valitsin ”sekä että”, kuten valitsivat myös mukana olleet Agu ja Mira-Mariekin.

Omissa asukokonaisuuksissani (joita oli useita, mutta joista osa ei imartelevasti kameraan tallentunut) oli huomattavissa määrin tuttuja elementtejä, mutta tuli sitä toki joitakin yllätyksiäkin, kuten vaikka tuo sininen neule, joka lähti mukaani. Onkohan minulla koskaan ollut mitään tuon väristä… Eräs keltainen takki ja tuo kuvissa näkynyt bomber jäivät hieman kaivelemaan. Jätin ne ostamatta, kun takkeja löytyy yllin kyllin jo ennestään… Mutta mikä parasta, stailauksen jälkeen on vuoden verran aikaa käydä sovitusti täydennys ostoksilla! Tällöin ei luonnollisesti enää stailata, vaatevalikoima voi olla muuttunut sekä paikalla on mahdollisesti muitakin kaappien täydentäjiä.

 

Esimerkkihintoja

 

(käytetty) takki n. 20€
(uudet) housut n. 30€
(uusi) onesize neule n. 40€
(uusi) peruspaita n. 20€

korut n. 10€

 

Stailaushinnat löytyvät täältä. Kaikista edullisinta on käydä stailattavana ennen kolmea yhdessä kaverin kanssa. Ajan voi varata suoraan netin kautta, myynnissä on myös lahjakortteja. Tämä oli oikeasti todella kiva kokemus, että vinkvink joululahjoja miettivät!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *