TEETÄ RÖÖPERISTÄ

TEETÄ RÖÖPERISTÄ

Yhteistyössä: Kaffa Roastery

Tiesitkö, että Helsingin Punavuoressa on toiminut kymmenen vuoden ajan pienpaahtimo Kaffa Roastery. Paahtimon yhteydessä toimii kahvila  ja yritys työllistää parisenkymmentä työntekijää. Kaffan valikoimiin kuuluu kahvia sekä teetä makuun kuin makuun. Ja mielestäni erittäin merkittävä arvo välittyy varsinkin yrityksen blogin kautta, nimittäin tahto tarjota kestävä, ekologinen ja eettinen vaihtoehto markkinoille.

Teeihmisenä sain testattavakseni paria erilaista teetä. Ja ai että, mitkä karkkiset tuoksut! Todellakin uskallan suositella kenelle vain. Maku on molemmissa vaihtoehdoissa makea ja siitä kaltaiseni sokerihiiri pitääkin kovin.

Appelsiinikaktus rooibos

6.90 € /100g

Kofeiiniton mustatee maustettuna appelsiinilla, kaktusviikunalla, papaijan paloilla sekä lakritsijuurella, on ihanan pehmeää ja makeaa maultaan. Selättää ainakin itselläni myös  jonkin makeutusaineen (hunaja / sokeri/agavesiirappi/tms.) kanssa makeannälän.

Cactus Green

5.90 € /100g

Cactus green on raikas, mutta myös makea vihreä tee, joka on maustettu vihreällä senchalla, kaktusviikunalla, aloe veralla, kombuchalla, santelipuulla ja appelsiininkukilla. Piristävää vaihtelua kaupan vihreille teille.

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *