UUSI VUOSI, UUDET KUJEET!

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET!

ekolifestyle-blogi

Vuosi 2019 oli yhtään kaunistelematta vaativa. Syksyn mittaan elämässä tuli vastaan suuria muutoksia. Muun muuassa muutto, joka vaikutti tyttäriimme niin, etten ihan hepposin perustein vaihda maisemaa uudestaan. Tosin lasten sairastamiset ovat olleet olemattomia, kun sisäilmaongelmaiselle talolle tuli sanottua heipat.

Vaikka vuosi 2020 on maailmalla alkanut epävakaana, henkilökohtaisessa elämässä koen seesteisyyttä. En tehnyt uuden vuoden lupauksia, ainoa projektini on selvitä seuraavasta ruuhkavuodesta. Ja no löytää stressivapaan elämän salaisuus. Olen huomannut stressaavani vuosi vuodelta helpommin ja koen, että siihen on tultava loppu. Jonkun korvaan voi kuulostaa hullulta sietämätön stressi työelämän ulkopuolella. Mutta juuri nyt työni on (vielä kuukauden verran) kasvattaa kolmea alta kouluikäistä. Metelin määrä on kova, tauot riippuvaisia vuorokauden muista tekijöistä ja työt ympärivuorokautisia.

Huolimatta siitä seikasta, että viime vuoden ostolakkoni meni piparina tehosekoittimeen, aion jatkossakin yrittää hoiperrella kestävän elämän kultaisella keskitiellä. Aihepiirin supistamisesta en ole päässyt tulokseen, mutta eikö tuollaisen ympäripyöreän ekolifestylen alle voi rustailla mitä tahansa. Tänä vuonna liirumlaarumeita  on luvassa ainakin matkustamisesta, kodistamme (jospa vihdoin sisäinen sisustajani ryhdistäytyisi viemään projektin loppuun saakka), ehkä vähän jotain vaatteistakin…

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *