VIINIÄ KAHVIKUPEISSA

VIINIÄ KAHVIKUPEISSA

Kokoonnuimme tässä taannoin kesäisten puutarhajuhlien merkeissä kohottamaan maljan vuoden täyttäneelle Maitokahvimedialle. Onnistuneista juhlista onkin kiittäminen, niin paikalle päässeitä juhlijoita, kuin myös sponsoreitamme. Parisen kymmenisen juhlijan voimin siemailimme Vinkki lasiin tarjoamia viinejä ”perintöposliineista”, nauttien samalla Antti Who:n musisoinnista. Vink, vink kaikille kitaristia etsiville voit kuunnella pätkän 47 palasta-blogista.

Salaattibuffet hoitui superhelposti Kauppahalli24:n kautta. He toimittivat eväkset suoraan ovelle ja me valmistelimme esille. Makeispuolesta kiittämme Maxikarkkia. Ja hammaskalustot kiittivät vielä Hammaskeijua, joilta saimme pastilleja jakoon niin bingoon kuin myös goodie bageihin.

Kutsuvieraita olikin ilo kiittää goodie bageilla, jotka koostuivat Globe Hopen kangaskassista, Glitternistin kimmalteiteista, Hammaskeijun pastillesta, Hiilit-kortteista, Ainun pupusta, Muumi-shampoosta, Herbinan vegaanisesta kosteusvoiteesta, Plastexin neppiksista sekä juomapullosta, Plan toysin leluista sekä Bette boxeista.

Vaikka rehellisyyden nimissä aina tämä blogiharrastus ei hymyilytäkkään, niin pakko myöntää että on tämä hieno harrastus! Harrastus joka on mahdollistanut vuosien saatossa yhtä ja toista sekä tutustuttanut hyvin erilaisiin ihmisiin. Kuten vaikka tähän Maitokahvimedian tiimiin, johon kuuluu itseni lisäksi viisi ainutlaatuista naista: Mira-Marie // Always somewhere else, Saara // Hurlumhei, Noora // Metsäemo, Henna // Pölyä pinnoilla ja Agu // 47 palasta

Yhteistyössä:

Antti Who

(Katso pätkä 47 palasta blogista!)

Berner: AinuHerbina ja XZ

(Varmaankin kaikille tuttu?)

BetteBox

(Kuukausittainen kosmetiikkayllätysboxi)

Glitternisti

(Myös ekoglittereitä valikoimassa!)

Globe Hope

”Eettistä ja ekologista muotia Suomesta!”

Hammaskeiju

Vink, vink! Lakritsipastillit <3

Hiilit

Ihanan herkkää, kotimaista taidetta.<3

Kauppahalli24

Ostokset kotiovelle kannettuna.

Kiddex: Play&Go sekä PlanToys

”PlanToys on thaimaalainen yritys, joka käyttää materiaalinaan kierrätettyä ja kierrätyskelpoisia materiaaleja. Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita. PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä.”

Maku Brewing

(Oluet)

MaxiKarkki

(Karkit)

Plastex

Suomalaiset muovituotteet.

Päivi Vesala

(Värityskuvia.)

Raikastamo

(Mehut)

Vinkki lasiin

(Yalumba-viinit)

Yours Mine Design

(Kertakäyttölautaset & servetit)

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *